ОСВІТНІЙ ТУР 2021

15 Листопада 2021
Posted in Новини
15 Листопада 2021 Eurostudent

Практично ексклюзивна можливість для тих, хто планує навчання за кордоном побачити все на власні очі і пересвідчитись у правильності свого рішення – участь у освітньому турі по ВНЗ Польщі.

Днями, таку унікальну можливість мали ті, хто вибрав Євростудента для досягнення своєї цілі – навчання за кордоном, і повірте, не пошкодували.

Яскраво, цікаво, корисно, комфортно, пізнавально, легко та доступно – саме так наші клієнти охарактеризували освітній тур «Пізнай польські університети з Євростудентом» по найбільш престижним навчальним закладам Польщі.

5 міст і 17 навчальних закладів! Погодьтесь, наочно і з відповідями на всі питання. Важливо, що учасники туру мали можливість отримати відповіді з вуст нинішніх студентів, а також познайомитися не лише з університетами, а й інфраструктурою міст та можливими варіантами умов проживання. Приємним бонусом стало знайомство з традиціями, культурою та історією кожного з воєводств.

Наша команда професіоналів знає як організувати безпечний тур і показати вам справжнє студентське життя, навіть під час пандемії.

Наші тури проходять восени та навесні, ми приготували 3 різні маршрути:

  • Центральна Польща (Варшава, Лодзь, Познань, Торунь, Бидгощ)
  • Південна Польща (Люблін, Краків, Катовіце, Сосновєц, Ополе, Вроцлав, Варшава)
  • Північна Польща (Варшава, Гданськ, Гдиня, Щецин)

Для всіх, хто мріє розширити межі своїх можливостей та досягати успіху завдяки якісній європейській освіті – незабаром ми відкриємо записи на весняний тур.

Слідкуйте за анонсами на наших сторінках у соц.мережах:

INSTAGRAM     FACEBOOK    TELEGRAM

Думаємо, що краще багатьох слів розповість про тур – фоторепортаж.

Facebook
Instagram