Англомовна програма для іноземців

22 Квітня 2023
Posted in Новини
22 Квітня 2023 Eurostudent

Англомовна програма для іноземців з можливістю отримати стипендію ⤵️

Університет WSB Merito у Познані запрошує іноземних студентів взяти участь у англомовному онлайн курсі та стаціонарній літній школі для розвитку компетенцій майбутнього. Курси та літня школа розвинуть такі компетенції та навички:

👉🏼„Technology in life”
👉🏼„Analysis and data conclusions, including Big Data and advanced data operation in excel”
👉🏼„Cyber Security Fundamentals – technical and psychological. Application of information security technologies”

Крім того, кожен учасник матиме можливість познайомитися з польською культурою та традиціями на курсі «Welcome to Poland».

Курс складається з:
👉🏼 16 годин електронних занять з розвитку компетенцій майбутнього та 2 годин електронних занять про Польщу та її культуру + один із наступних курсів на вибір:

1️⃣участь в онлайн-практикумі, який проходитиме з 29 травня по 2 червня 2023 року. Воркшоп передбачає 16 годин командної роботи над конкретним проектом під керівництвом викладача, під час якого учасники закріплять отримані знання та перевірять свої навички в міжнародна проектна команда

2️⃣участь у літній школі, яка проходитиме з 19 по 23 червня 2023 року в кампусі університету WSB у Познані, Польща. Літня школа пропонує 16 годин командної роботи над конкретним проектом під керівництвом викладача, під час якої учасники консолідуються. Мають нагоду перевірити набуті знання та отримані навички в міжнародній команді проекту. Літня школа також включає заняття, під час яких буде знайомство з Польщею, Познанем, культурою та традиціями.

💰Студенти, які приїдуть до Польщі, отримають стипендію в розмірі до 3500 злотих (приблизно 740 євро). За допомогою стипендії можна покрити витрати на проїзд, проживання, візи, страхування тощо.

Всю інформацію про курси та літню школу можна знайти на сайті за посиланням 

#євростудентрекомендує

Facebook
Instagram