Представництво компанії Eurostudent у місті Одеса

7 Грудня 2023
Posted in Новини
7 Грудня 2023 Eurostudent

Ти завжди мріяв про високоякісну освіту в Європі? Польща та Австрія чекають саме на тебе!💫🥰 

Не знаєш як подолати складнощі та вступити до престижних університетів? Ми маємо рішення! Компанія Євростудент – твій надійний помічник у вступному процесі до Польщі і Австрії. Ми знаємо, як зробити твою мрію про навчання за кордоном реальністю.

За роки нашої роботи, ми зібрали сильну команду професіоналів, які допоможуть тобі з кожним кроком у процесі зарахування до університетів. 

💻📑Наші фахівці забезпечать повну підтримку від початку і до кінця: відбір навчального закладу, підготовку необхідних документів та супровід до самого прийому в університет. Додатково, подбаємо про приїзд та проживання. 

⏳Не марнуй час на пошуки! Вибери Євростудент і відкрий для себе світ освіти в Польщі та Австрії.

📲 Запишись на безкоштовну консультацію вже сьогодні та реалізуй свої найсміливіші мрії разом з нами!

Євростудент – твій шлях до успіху 🌟👩🏻‍🎓

Ах, Одеса! Ах, пані Світлана 🥰У нас чудова новина ⤵️⤵️⤵️

Відтепер запрошуємо відвідати нас і у Одесі 🌊🇺🇦

Тож хочемо познайомити вас з керівником одеського офісу Eurostudent ☺️

👩🏻‍💻Пані Світлана Богомільчук почала свій професійний шлях в галузі освіти в 2007 році як викладач англійської мови 🇬🇧 в Одеському Національному Технологічному Університеті. Цей досвід допоміг відчути, як важливо правильно вибрати свій освітній шлях🙌🎓.

🌏Зараз Світлана розвиває напрямок міжнародної освіти та очолює одеський офіс Eurostudent і активно супроводжує клієнтів на всіх етапах вступу до вищих навчальних закладів Польщі.

📌Світлана володіє глибоким розумінням процесів вступу та підтримує наших клієнтів, допомагаючи їм обрати найкращі університети🙌

✅Світлана не тільки надає кваліфіковану консультацію, але й особисто супроводжує кожного клієнта, допомагаючи їм здійснити мрію про навчання в престижних університетах Польщі. 

🏆Найкращим доказом її ефективності є особистий успіх – у 2023 році Світлана пройшла шлях вступу до польського університету разом із своїм сином. Це дозволяє їй розуміти всі страхи батьків та надавати їм надійну підтримку.

Більше того, Світлана забезпечує своїм клієнтам не тільки професійний підхід, але і відчуття дбайливості та турботи. Її ентузіазм та експертність створюють неперевершені умови для успішного вступу в університети Польщі 🔝🇵🇱 

Запрошуємо до співпраці +38 050-495-93-03, вул. Середньофонтанська 19Б


    *обов`яково до заповнення
    Facebook
    Instagram