Україна та Польща: Спільний Шлях Розвитку Через Вивчення Мови

30 Січня 2024
Posted in Новини
30 Січня 2024 Eurostudent

У сучасному світі, де взаєморозуміння та співпраця між націями стають ключовими факторами, важливо вдосконалювати освіту та відкривати нові можливості для наших дітей. Запуск вивчення польської мови в навчальних закладах може виявитися не лише важливим кроком у підтримці України, а й засобом розвитку майбутніх лідерів.

Перш за все, вивчення польської мови може зміцнити духовні та культурні зв’язки між Україною та Польщею, двома країнами з глибокою історією та спільною долею. Мова є не лише засобом спілкування, але й ключем до розуміння культурних традицій, цінностей та ідентичності.

Крім того, вивчення польської мови вирішує практичні завдання, пов’язані з розвитком наших дітей. Знання двох і більше мов сприяє розвитку когнітивних здібностей, пам’яті та мовленнєвої гнучкості. 

Запуск вивчення польської мови може виявитися важливим кроком у розвитку міжнаціональної дружби та співпраці. Мова – це не лише інструмент спілкування, але й ключ до серця і розуміння іншого народу. Це може стати мостом, який об’єднує нас.

Вивчення польської мови як ініціатива на підтримку України не лише сприятиме розвитку наших дітей, але й відзначить новий етап у взаємодії двох сусідніх країн. Це інвестиція в освіту, взаєморозуміння та мир у наших регіонах, яка несе за собою обіцянку процвітання та розвитку на обох берегах нашого спільного шляху.

Тому компанія Eurostudent Sp. z o.o. спільно з освітнім проектом UNI.WIW на чолі з Іриною Логачовою за підтримки Управління освіти адміністрації Новобаварського району Харківської міської ради та  начальника управління освіти Світличної Олени Федорівни запустили курс вивчення польської мови протягом 6 місяців. 

Цей курс спрямований на підтримку та розширення можливостей для наших дітей. Курс польської мови є ідеальним рішенням для всіх, хто в майбутньому планує навчатись в університетах Польщі та вже зараз планує покращити свої мовні здібності.

Для наших дітей ми підібрали найпопулярніший і практичний підготовчий інтенсивний курс польської мови, який в першу чергу розроблен з урахуванням потреб для іноземних студентів.

Закінчивши курс польської мови, кожна дитина матиме базовий рівень мови. Після закінчення курсу знання можуть стати базою для подальшого вивчення польської мови. Ми сподіваємося, що кожна дитина отримає задоволення від нашого курсу і бажаємо всім успіхів у навчанні.

Facebook
Instagram